WiltsVeilig is een innoverend bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe betrouwbare producten op het gebied van de veiligheid. Wij anticiperen op de ontwikkeling van nieuwe producten, die aansluit bij de problemen die u ervaart in uw veiligheid. Onze kennis is groot, de kwaliteit van onze producten zeer goed. Mede hierdoor kunnen wij voldoen aan al uw vragen.

WiltsVeilig blijft ten alle tijde op de hoogte van nieuwe kennis en ontwikkeling door het volgen van cursussen en scholing. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste advies geven op het gebied van veiligheid.

Wij leveren camerasystemen, inbraaksystemen, brandmeldsystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen in verschillende prijsklasses en mogelijkheden. Wij zoeken voor u het passende veiligheidssyteem bij uw vraag.

U heeft een product en/of dienst gekozen – en dan? Natuurlijk helpen wij u verder! 

Vanzelfsprekend gaan we verder dan alleen adviseren. We leveren de materialen en leggen, indien nodig, de gehele installatie aan. Of misschien bezit u zelf de kennis en vaardigheid hiervoor en doet u dit liever zelf. Bij ons is alles bespreekbaar en vrijwel alles mogelijk.

Wij werken ontzettend netjes. Indien bekabeling nodig is, wordt dit door WiltsVeilig weggewerkt, zodat u de bekabeling niet ziet en ongenodigden de bekabeling niet kunnen manipuleren.

 

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier

WiltsVeilig beveiligingstechniek

Barlagerachterweg 3, 9541 XR te Vlagtwedde

0599-21 39 01

info@wiltsveilig.nl
IBAN: NL78RABO0301146306
BIC: RABB10075
KvK: 60649917
Btw: NL001398687B65