Intercom/ toegangscontrole

Salto-
Intercom

Intercomsysteem

Een intercomsysteem is een communicatiesysteem tussen twee of meer locaties binnen een gebouw of complex. Het systeem maakt het mogelijk om met elkaar te communiceren en is nuttig om bezoekers te spreken voordat ze toegang krijgen tot een gebouw, of om intern met elkaar te communiceren wanneer men niet bij elkaar in de buurt is.

Er zijn verschillende soorten intercomsystemen, zoals audio-intercoms die alleen gesproken communicatie ondersteunen, en video-intercoms die ook videobeelden van de persoon aan de deur kunnen weergeven. Er zijn ook draadloze intercomsystemen beschikbaar die de communicatie tussen verschillende draadloze apparaten ondersteunen, zoals smartphones.

Hikvision-Intercom

Toegangscontrolesysteem

Toegangscontrole is een beveiligingssysteem dat wordt gebruikt om te bepalen wie toegang heeft tot een bepaald gebied, gebouw of kamer. Het systeem wordt gebruikt om de toegang te beperken tot geautoriseerde personen en om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Er zijn verschillende soorten toegangscontrolesystemen, waaronder traditionele sleutels en sloten, wachtwoordbeveiliging, magnetische kaarten, biometrische scanners en gezichtsherkenning. Zo kan bijvoorbeeld biometrische toegangscontrole het gezicht, de iris, de vingerafdruk of de stem van een persoon scannen om te controleren of hij of zij bevoegd is om toegang te krijgen.

Toegangscontrole is belangrijk voor de beveiliging van gebouwen, bedrijven en gevoelige informatie. Het helpt bedrijven om niet-geautoriseerde toegang door werknemers, klanten of indringers te voorkomen.

Automatische deuren

Bezoekers verwelkomen, bezoekersstromen sturen en beveiligen, het binnenklimaat constant houden en speciale ruimtes goed afsluiten, dat kan met automatische deurenvoorzieningen. 

Zorgwoning:

Automatische deuren zijn voor rolstoel gebonden bewoners een uitkomst. Voor hem is het (bijna) onmogelijk om deuren met de hand te bedienen. Door de bestaande deuren te automatiseren kan de zelfstandigheid zoveel mogelijk worden gestimuleerd.

Horeca:

Automatische deuren in uw horecagelegenheid bieden meer dan alleen het gemak en een gastvrij gevoel voor uw klanten. Het zorgt ook voor gebruiksgemak bij uw personeel. Bijvoorbeeld wanneer zij met de handen vol naar het terras buiten lopen.

Hotel:

Een automatische deur in uw hotel, dit is niet meer weg te denken. Met grote hoeveelheden bezoekers die vaak ver van huis zijn en met bagage reizen, moeten hotels voldoen aan een zeer hoog niveau van veiligheid en comfort.

Uw zonnepark beveiligen? Wij denken met u mee.

Uw zonnepark beveiligen. Een urgente, maar niet perse een alledaagse zaak. Toch, en eigenlijk helaas, moet hier wel aandacht aan besteed worden. 

Bewakingscamera’s: Wij projecteren beveiligingscamera’s op strategische locaties om verdachte activiteiten vast te leggen en de mogelijkheid te hebben om achteraf bewijsmateriaal te verzamelen, maar ook om direct actie te ondernemen als er zich wat afspeelt, de meldkamer krijgt een melding en kan direct live de situatie bekijken en daarop anticiperen.

Toegangscontrolesystemen: Implementeer geavanceerde toegangscontrolesystemen om alleen geautoriseerd personeel toegang te verlenen. De meldkamer krijgt geen melding als een persoon zich heeft geautoriseerd om toegang te krijgen tot het park.

Inbraakalarmsystemen: Installeer alarmsystemen die onmiddellijk waarschuwen bij pogingen tot inbraak of ongeoorloofde toegang. Maak o.a. gebruik van gronddetectiesensoren, heksignaleringsdetectie of andere detectieapparatuur om verdachte activiteiten te detecteren en onmiddellijk alarm te slaan.

Real-time monitoring: Maak gebruik van geavanceerde systemen voor real-time monitoring, inclusief de analyse van AI Camera’s. Deze systemen kunnen verdachte activiteiten direct detecteren en actie ondernemen, waardoor de reactietijd wordt verkort.

Camerabeveiliging zonneparken
Camerabeveiliging zonneparken
Camerabeveiliging zonneparken