Op deze pagina vindt u allerlei programma’s gratis downloaden.

Dit doet u door keuze te maken en te klikken en het aanvraagformulier in te vullen. Vervolgens krijgt u onmiddellijk toegang tot de download van uw gewenste artikel.

iVMS-4200 is video management software waarvoor een gedistribueerde structuur wordt gebruikt om gecentraliseerd beheer
te bieden voor alle apparaten die kunnen worden aangesloten. Met deze software kunt u NVR’s, DVR’s, IP-camera’s,
compressiekaarten en decoders beheren. De software biedt vele oplossingen voor diverse surveillancescenario’s van
gemiddelde of kleine schaal met verschillende beheer- en configuratiemodules en duidelijke groeperingsmogelijkheden. Het
is een stabiel en betrouwbaar systeem met functies voor real-time monitoring, video opnemen en doorzoeken, bestandsbackups, tv-muurweergave enzovoort.

Met TeamViewer kunnen wij uw computer besturen op afstand. Hiermee kunnen wij u optimaal ondersteunen bij problemen en vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De open poort checker is een tool die je kunt gebruiken om je externe IP-adres te controleren en open poorten op je verbinding te detecteren. Deze tool is handig om erachter te komen of uw port forwarding correct is ingesteld of dat uw servertoepassingen worden geblokkeerd door een firewall. Deze tool kan ook worden gebruikt als poortscanner om uw netwerk te scannen op poorten die vaak worden doorgestuurd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruikt voor het afspelen van online streaming video’s en lokale video’s. Ondersteunt afspeelbesturing, VCA-info, videoclips & samenvoegen, transcodering, enz. Ondersteunt video’s in de indeling H.264, Smart264, H.265, SVAC, MPEG4, enz.

Hier kun u de JA-Link downloaden van Jablotron. In deze omgeving kunt u gebruikers aanmaken en verwijderen.