Certificeringen
VEB

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?

Je zoekt naar veiligheid en wil je geen zorgen maken. Bij een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf krijg je vakkundig advies en deskundige aanleg van een alarminstallatie. Bij een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO) is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

Je hoeft zelf niet te onderzoeken of je het juiste beveiligingsadvies hebt ontvangen of dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit en diensten levert. Dat hebben wij al gedaan, door onze leden jaarlijks te inspecteren.

reob

Onderhoud van blusmiddelen met keurmerk

Onderhoud van blusmiddelen is een vak apart. Wil jij een bedrijf die zich onderscheid ten opzichte van andere onderhoudsbedrijven? WiltsVeilig beveiligingstechniek voldoet aan de eisen van het certificatieschema Onderhoud Blusmiddelen (REOB)

Wij voeren onderhoud uit volgens NEN 2559, NEN 2659, NEN-EN 671-3 en NEN 1594. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij voldoende vakkennis hebben.

Klik op onderstaande link om een gecertificeerd bedrijf te zoeken. Zoek op 9541

nen_3140

NEN 3140 certificaat

De NEN 3140 is Nederlandse norm voor het werken met laagspanningsinstallaties en -apparatuur. Met een NEN 3140 certificaat VOP of VP tonen professionals aan dat ze weten hoe ze veilig moeten werken met en in de buurt van elektrische installaties.

Een bedrijf is strikt genomen niet verplicht om zijn machines en apparaten volgens de NEN 3140 te keuren. Maar volgens de Arbowet zijn werkgevers wél verplicht om voor een veilige en gezonde werkplek te zorgen. Er wordt daarbij dan ook verwezen naar de NEN 3140.

Onze inspiratie

Rust, ruimte, groen, landschappelijk, onthaasten, genieten, samenwerken… Woorden die heel veel zeggen over Westerwolde en de mensen die er wonen. Als je ziet hoe inwoners, supporters, verenigingen en de gemeente hiermee omgaan, dan ligt het voor de hand dat Westerwolde het keurmerk voor Cittaslow heeft aangevraagd en gekregen.

En al die waarden willen we met elkaar en met mensen die in Westerwolde op bezoek komen delen.

nen2535

Branddetectiebedrijf

Het branddetectiebedrijf dat erkend is middels het moet minimaal de volgende mensen in dienst hebben:

-> Eén projecteringsdeskundige
Een projecteringsdeskundige heeft de volgende kwalificaties:
Kennis van de toegepaste apparatuur volgens de eindtermen van bijlage 8 van de regeling (bewijs van opleiding door de producent of diens gemachtigde);
In het bezit van het diploma

-> Eén inbedrijfsteller
Een inbedrijfsteller heeft de volgende kwalificaties:
Kennis van de toegepaste apparatuur volgens de eindtermen van bijlage 8 van de regeling (bewijs van opleiding door de producent of diens gemachtigde);
In het bezit zijn van het diploma met aantoonbaar twee jaar werkervaring of in het bezit zijn van het diploma projecteringsdeskundige.

-> Eén installatiedeskundige
Een installatiedeskundige heeft de volgende kwalificaties:
Is in het bezit van het diploma
Dient kennis te hebben van en te kunnen werken met de toegepaste producten