Camerabewaking

camera's Hikvision transparant

Hikvision staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en heeft een uitgebreid assortiment van camera’s, recorders, toegangscontrolesystemen en andere beveiligingsapparatuur. Hikvision heeft ook geavanceerde technologieën zoals gezichtsherkenning en kunstmatige intelligentie geïntegreerd in hun producten, waardoor ze steeds geavanceerder en intelligenter worden.

5/5
Camera Wiltsveilig

Camerabewaking

Camerabeveiliging is een populaire vorm van beveiliging die wordt gebruikt om eigendommen te beschermen en burgers te beschermen tegen criminaliteit. Het gaat om het plaatsen van camera’s op strategische locaties, zodat eventuele criminele activiteiten kunnen worden vastgelegd en later kunnen worden gebruikt om de daders te identificeren en te vervolgen. Camerabeveiliging wordt gebruikt in allerlei situaties, zoals bij banken, winkelcentra, overheidsgebouwen en openbare ruimtes. Hoewel er enige discussie is over de privacy-implicaties van het gebruik van camerabeveiliging, wordt het vaak gezien als een effectieve manier om criminaliteit te verminderen.

Proces bewaking

Camerasystemen worden vaak gebruikt in fabrieken om de veiligheid en de productiviteit te verbeteren. Door het installeren van camerasystemen kunnen bedrijven belangrijke processen controleren en snel handelen als er zich problemen voordoen.

Enkele voordelen van camerabewaking in fabrieken zijn:

1. Verbeterde veiligheid: camerasystemen kunnen helpen bij het opsporen van onveilige situaties en het voorkomen van ongelukken.

2. Verminderde diefstal en fraude: camerasystemen kunnen werknemers en bezoekers afschrikken en diefstal en fraude detecteren.

3. Verbeterde productiviteit: camerasystemen kunnen helpen bij het analyseren van productielijnen en bij het opsporen van inefficiënties, zodat deze kunnen worden aangepakt en verbeterd.

4. Bewijsvoering: camerasystemen kunnen worden gebruikt om bewijs te leveren in geval van incidenten of conflicten, zodat bedrijven hun standpunt kunnen verdedigen.

Thermische camerabewaking

Een thermische camera is een type camera dat infraroodstraling kan detecteren en omzetten in beelden. Hierdoor kunnen deze camera’s temperatuurverschillen weergeven en is het mogelijk om warmtebronnen, zoals mensen of machines, te detecteren en te volgen.

In fabrieken worden thermische camera’s vaak gebruikt voor procesbewaking en om de veiligheid te verbeteren. Bijvoorbeeld, als een machine oververhit raakt, kan een thermische camera dit snel detecteren en kunnen acties worden ondernomen om de machine af te koelen of te repareren voordat er schade optreedt.

Bovendien kunnen thermische camera’s worden gebruikt om de veiligheid van werknemers te verbeteren, bijvoorbeeld door het detecteren van brandgevaarlijke situaties of het lokaliseren van mensen in noodsituaties.

Kenteken herkenningscamera

ANPR camera's

Onze kenteken camera wordt geleverd met de bijbehorende kentekenherkenning software. Deze zal alle kentekens die door de kentekenherkenning camera in beeld worden gebracht registreren. Met behulp van de ANPR software wordt vervolgens aangegeven welke voertuigen wel of geen toegang mogen krijgen tot uw terrein, of alleen tijdens een bepaalde periode. U kunt daarnaast de poort of slagboom met behulp van de kenteken software handmatig openen.

Ajax alarmsysteem, Ajax security,Ajax camerasysteem
Ajax alarmsysteem, Ajax security, Ajax camerasysteem
Ajax alarmsysteem, Ajax security,Ajax camerasysteem

Ajax zijn missie is om kwaad te bestrijden en mensen te voorzien van de beste beveiligings- en automatiseringsapparaten om tegenslag te overwinnen. Terwijl we huizen en bedrijven beschermen, zijn we ervan overtuigd dat veiligheid voor iedereen toegankelijk moet zijn en we zijn vastbesloten om dit te realiseren.

De productlijnen Superior, Fibra, en Baseline zijn onderling compatibel. Dit opent talloze mogelijkheden voor het bouwen van systemen van vrijwel elke configuratie.

WiltsVeilig is een officiële distributeur, erkende leverancier, beveiligingsbedrijf of installateur van Ajax-systemen.

Uw zonnepark beveiligen? Wij denken met u mee.

Uw zonnepark beveiligen. Een urgente, maar niet perse een alledaagse zaak. Toch, en eigenlijk helaas, moet hier wel aandacht aan besteed worden. 

Bewakingscamera’s: Wij projecteren beveiligingscamera’s op strategische locaties om verdachte activiteiten vast te leggen en de mogelijkheid te hebben om achteraf bewijsmateriaal te verzamelen, maar ook om direct actie te ondernemen als er zich wat afspeelt, de meldkamer krijgt een melding en kan direct live de situatie bekijken en daarop anticiperen.

Toegangscontrolesystemen: Implementeer geavanceerde toegangscontrolesystemen om alleen geautoriseerd personeel toegang te verlenen. De meldkamer krijgt geen melding als een persoon zich heeft geautoriseerd om toegang te krijgen tot het park.

Inbraakalarmsystemen: Installeer alarmsystemen die onmiddellijk waarschuwen bij pogingen tot inbraak of ongeoorloofde toegang. Maak o.a. gebruik van gronddetectiesensoren, heksignaleringsdetectie of andere detectieapparatuur om verdachte activiteiten te detecteren en onmiddellijk alarm te slaan.

Real-time monitoring: Maak gebruik van geavanceerde systemen voor real-time monitoring, inclusief de analyse van AI Camera’s. Deze systemen kunnen verdachte activiteiten direct detecteren en actie ondernemen, waardoor de reactietijd wordt verkort.

Camerabeveiliging zonneparken
Camerabeveiliging zonneparken
Camerabeveiliging zonneparken

Spinnen vrij

Spinnen vrij in handige 500ml spuitflacon. Met Spinnen vrij kun je preventief spinnen verwijderen en het middel blijft wel tot 3 maand werkzaam. De spray kan direct toegepast worden zonder te verdunnen.

Unieke voordelen

  • Effectieve reiniging van fecaliën;
  • Is 100% biologisch afbreekbaar;
  • Het middel is niet giftig;
  • Is een transparant middel
  • Heeft geen etsende werking op glas, houten kozijnen, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, rubber, chroom, keramiek, porselein of emaille;
  • Kan zonder spuitlicentie worden toegepast;
  • Is geproduceerd conform ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP+, EKO/SKAL en NEN.