Alarmsysteem

jablotron bedienpaneel
Satel bedienpaneel
Inbreker

Alarmbeveiliging

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat wordt gebruikt om een ​​gebouw of woning te beveiligen tegen inbraak, brand en andere noodgevallen. Het systeem kan bestaan uit verschillende componenten, zoals deur- en raamsensoren, bewegingsdetectoren, camera’s en een centraal controlesysteem.

Als het alarmsysteem een ​​inbreker detecteert, zal het overgaan met luid geluid of een stille melding naar een bewakingsdienst of de eigenaar. Een alarmsysteem kan ook worden geprogrammeerd om een ​​brand of een gaslek te detecteren. Het kan worden aangesloten op een meldkamer of op een mobiele telefoon, zodat de eigenaar op afstand op de hoogte wordt gebracht van een noodgeval. Zo helpt een alarmsysteem bij het beschermen van eigendommen en mensenlevens.

De Jablotron 100 staat bekend om zijn gebruiksgemak en de revolutionaire bediening. Dit uitgebreide systeem is geschikt om diverse ruimtes in uw woning optimaal te beveiligen. Uw waardevolle bezittingen veilig en betrouwbaar achterlaten.

Of uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen nu machines of computergegevens zijn, het is noodzakelijk ze te beveiligen. Dankzij het JABLOTRON 100+-alarmsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongeautoriseerde toegang. Bovendien kunt u met de MyJABLOTRON-app op afstand de verlichting of toegangshekken bedienen.

jablotron bedienpaneel

Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen.

satel-logo

Een Satel alarmsysteem is onmisbaar bij het goed beveiligen van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak en brand. De alarmsystemen van Satel zijn zeer compleet en van de hoogste kwaliteit. Met een alarmsysteem van Satel laat je je huis of kantoor met een gerust hart achter.

Satel bedienpaneel
Alphatronics landingspagina

Het UNii beveiligingssysteem is de perfecte oplossing voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers die op zoek zijn naar een complete en gemakkelijk beveiligingsoplossing. Het systeem biedt een combinatie van functies zoals beveiligingscamera’s, alarmsystemen en toegangscontrole die samenwerken om een maximale bescherming te bieden tegen inbraak en diefstal.

Met geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en geavanceerde bewegingsdetectie, kunt u er zeker van zijn dat uw eigendommen veilig zijn. Naast inbraakdetectie is het mogelijk om de UNii in te zetten voor waterlekkage-, brand- en CO-detectie.